Pravidelne nestíhate napiecť perníky na Vianoce? Rodinný recept na hneď mäkké vianočné perníčky vám pomôže. Bojíte sa, že vám už nestihnú zmäknúť? Vyskúšajte recept, s ktorým budú perníčky mäkké hneď.
Perníky hneď mäkké, rodinný recept na vianočné perníčky. Foto - Michal Trško
Tieto hneď mäkké vianočné perníky majú u nás svoj rodinný recept. Pravidelne nestíhate napiecť perníky na Vianoce? Bojíte sa, že vám už nestihnú zmäknúť? Vyskúšajte tento recept, s ktorým budú perníčky mäkké hneď.
Hneď mäkké perníky
Každoročne pečiem perníčky až tesne pred Štedrým dňom. Niekedy dokonca až na Štedrý deň. Mám totiž rodinný recept na také, čo nemusia týždeň-dva mäknúť. Máme perníky hneď mäkké po upečení. Takže, ak ste nestihli napiecť, vyskúšajte náš rodinný recept
Ponúkam vám dve možnosti – posledné roky totiž nahrádzam nielen smetol klasickým maslom, ale aj práškový cukor trstinovým a perníkové korenie si miešam sama. Z jednej dávky vám vyjde za veľkú misu perníkov, ak ich potrebujete menej, postačí polovičná dávka. A Vianoce sa môžu začať. :)
Naša najlepšia domáca klobása, tento recept v ktorom je množstvo korenín na 10 kg mäsa sa už niekoľko rokov naozaj osvedčil. Pripravte si domácu klobásu so ženami v meste aj vy.
Pečený pstruh na masle, pečený v rúre. Nechajte sa inšpirovať jednoduchým receptom z dielne kuchyne portálu Ženy v meste, ktorý sa hodí nielen na Vianoce.
Bombardino je tradičný taliansky zimný nápoj, ktorý kombinuje vaječný likér s brandy alebo rumom a je často podávaný horúci s vrstvou šľahačky na vrchu.
Tento starý recept na linecké cesto už má svoje roky. Stále je však výborný a každý rok ho ani netreba oprašovať. Linecké podľa tohto receptu chutia naozaj výborne.
Kokosové dezerty sú nesmierne obľúbené počas vianočných sviatkov. Či už ide o pusinky z kokosu, ježe, rožky alebo tyčinky. Portál Ženy v meste má pre vás ďalší recept na krehké vianočné pečivo - tradičné kokosky, ktorých prípravu zvládnete bez najmenších problémov.