Naša ľadová čokoláda podľa fantastického receptu, ktorý dozdobí každý sviatočný stôl. Pripravte si s nami košíčky plná skvelej ľadovej čokolády. Overený recept od žien v meste.
Ľadová čokoláda
Nič nemôže byť jednoduchšie - recept na tri kroky, ktorý vás privedie k zdarnému výsledku v podobe ľadovej čokolády. Určite si ju pridajte medzi svoje obľúbené vianočné koláče.
Krásne sa rozplýva na jazyku. Ide o veľmi jednoduchú prípravu, keďže sa len rozpúšťa čokoláda nad parou, pridáva sa kokosový olej a plnia sa košíčky. Ukážeme si, ako na to.
Kľúčom je kokosový olej, ktorý v kombinácii s čokoládou, ozaj kvalitnou, vytvára dojem chladu, aj keď váš dezert v chladničke odložený nebol.
- Čas prípravy (celkovo spolu): 20 minút,
- Čas tepelnej úpravy: 10 minút,
- Počet porcií: 30,
Ingrediencie na ľadovú čokoládu
(Potrebujeme na 30 porcií)
Postup receptu na ľadovú čokoládu
- Rozpúšťame čokoládu v hrnci nad parou.
- Pridáme kokosový olej a kakao a dôkladne premiešame.
- Zmesou plníme papierové košíčky a necháme stuhnúť. V chladničke nemusia byť, chladový efekt sa objaví aj tak.
Dobrú chuť. Vyskúšajte si aj recept na kokosové guľky bez salka.