Najlepšia marináda na kuracie mäso s horčicou, akú ste si kedy doma urobili. Vyskúšajte overený recept, ktorý vám pripomeniete chuť a vôňu letného grilovaného kuriatka. Pripravte si s nami najlepšiu marinádu na kuracie stehná.
Marináda na kuracie mäso, fotorecept - kliknite
Ak máte chuť pripomenúť si letné, voňavé, grilované časy v tomto chladnom období, stačí keď vyskúšate najlepšiu marinádu na pečené kurča.
Marináda je výborná a po zapečení kuriatka sa vám urobí chrumkavá kožtička.
Preto skúste podľa tohoto receptu si pripraviť tento jednoduchý recept.
- Čas prípravy (celkovo spolu): 45 minút
- Čas pečenia: 40 minút
- Počet porcií: 3
Máme pre vás aj fotorecept: Ako pripraviť kuracie stehná pečené v rúre
Ingrediencie na výbornú marinádu na kuracie stehná
(3 porcie)
- 2 strúčiky - cesnak,
- 2 polievkové lyžice - olivový olej,
- 1 podľa chuti - mletá červená paprika,
- 1 podľa chuti - korenie,
- 2 polievkové lyžice - horčica,
- 3 polievkové lyžice - kečup,
- 3 ks - kuracie stehná,
- 1 podľa chuti - majoránka,
- 1 podľa chuti - soľ,
- 1 podľa chuti - korenie na pečené kurča
Najlepšia marináda na pečené kurča, overený recept. Foto - Michaela
Postup receptu na marinádu na kuracie stehná
- Všetky pripravené ingrediencie si zmiešame - kečup, horčica, olivový olej, soľ, korenie, korenie na pečené kurča, červená paprika, vegeta, majoránka, cesnak.
- Do pripravenej zmesi vložíme kuracie stehná, premiešame a odložíme do chladničky, ideálne na noc.
- Dokonale marinované, odležané kuracie stehná už len dáme piecť do trúby a upečené podávame s ryžou.
- Vyskúšajte si pripraviť túto klasickú marinádu aj podľa nášho fotoreceptu - kliknite.
Želáme vám dobrú chuť!