Najlepšia pomazánka s opraženou cibuľou. Vynikajúca, to vám garantujeme. Vyskúšajte lacný recept na skvelú chutnú pomazánku z dielne kuchyne portálu Ženy v meste.
Najlepšia pomazánka s opraženou cibuľou - fotorecept kliknite
Chutná nátierka či pomazánka je vynikajúca nie iba na raňajky, hodí sa aj na večeru. Pomazánky sú fantastické na jednohubky, keď vás prekvapí návšteva, na rôzne oslavy.
Dnes prinášame novinku, najlepšiu pomazánku s opraženou cibuľou so značkou Ženy v meste.
Kuchyňa portálu Ženy v meste má pre vás mnoho receptov na úžasné pomazánky. Stačí si iba vybrať najlepšie pomazánky, recepty ako pripraviť chutné nátierky - kliknite
Vyskúšajte aj zdravá nátierka zo zeleného hrášku, lahodná a chutná
Pomazánka s opraženou cibuľou, lacná a veľmi chutná
- Čas prípravy: 15 minút
- Počet porcií: 3-4
Top recept pre vás
Vynikajúca pomazánka s opraženou cibuľou - ingrediencie
- 1 ks cibuľa strednej veľkosti
- 200 g smotanová nátierka (Lučina, žervé)
- 2 polievková lyžica masla
- 1 polievková lyžica oleja (olivového)
- na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika
Najlepšia pomazánka s opraženou cibuľou. Foto - Nela
Vynikajúca pomazánka s opraženou cibuľou - postup receptu
- Cibuľu ošúpeme, umyjeme, osušíme a nakrájamé nadrobno.
- Na masle s olejom orestujeme cibuľu až do hnedastej farby.
- Takto opražená cibuľa získa na chuti. Necháme vychladnúť.
- K dobre vychladnutej cibuli pridáme celú smotanovú nátierku.
- Pomazánku s opraženou cibuľou premiešame a dochutíme.
Tip na záver: Hotovú pomazánku môžeme ihneď podávať, ak ju však uložíme do chladu aspoň na 30 minút, bude omnoho chutnejšia, pretože prejdú chute. Do pomazánky môžeme pridať aj nadrobno nakrájané čerstvé bylinky podľa obľuby, doplníme si ďalší vitamín C.
Dobrú pomazánkovú chuť.
Vybrali sme pre vás skvelá cviklová nátierka, ktorú si zamilujete