Vynikajúca grilovaná krkovička. Minútka z bravčovej krkovičky, ktorú si obľúbite. Mäsko je šťavnaté a chutné, rýchly a jednoduchý obed, ale aj večera. Fantastická krkovička so značkou Ženy v meste.
Vynikajúca grilovaná krkovička - fotorecept kliknite
Kuchyňa portálu Ženy v meste vám dnes prináša novinku, rýchly a jednoduchý recept na šťavnaté grilované kúsky z bravčovej krkovičky. Skvelá pochúťka, ktorá je aj bez lepku, na prípravu potrebujete iba zopár minút. Skvelý recept, keď nechtete stráviť v kuchyni veľa času, prípravu zvládne ak každý začiatočník.
Kuchyňa portálu Ženy v meste má pre vás pripravených mnoho receptov z bravčového mäsa. Minútka z bravčového karé, srbské rebierko, bravčové rezančeky na prírodno, najlepšie obrátené rezne pečené v rúre, kotlíkový, ale aj klasický guláš, tradičná koložvárska kapusta, fantastická cigánska pečienka.
Ponuka je naozaj bohatá, stačí si iba vybrať najlepšie recepty z bravčového mäsa, recepty ako pripraviť jedlá z bravčového mäsa - kliknite
Milujete tie rýchle jedlá z panvice? Nech sa páči. Dnes sme si pre vás pripravili rýchlu pochúťku z bravčového mäsa. Najlepšie grilované rezančeky z krkovičky, ktoré sa oplatí vyskúšať.
Chutné mäsko, ktoré je voňavé po korení, výborná voľba do šalátov, k prívarkom, rôznym prílohám, obľúbeným omáčkam. Inšpirujte sa aj našou voľbou, grilovanou krkovičkou s restovanou cuketou na panvici. Varte s nami jednoducho a chutne, varte so značkou Ženy v meste.
Fantastický rýchly obed jednoduchá minútka z bravčového karé, ktorú si zamilujete
Rýchla a jednoduchá grilovaná krkovička, minútka z krkovičky
- Čas prípravy: 15 minút
- Počet porcií: 4
Rýchle grilované rezančeky z krkovičky - ingrediencie
na porciu rátame cca 150 g mäsa
- 600 g bravčová krkovička
- na marinádu mäsa: 5 polievkových lyžíc olivového oleja (oleja), mletá červená paprika (môže byť aj pálivá), soľ, mletá rasca, mleté čierne korenie, kurkuma (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) alebo zmes iného obľúbeného korenia
Vynikajúca grilovaná krkovička. Foto - Nela
Rýchle grilované rezančeky z krkovičky - postup receptu
- Bravčovú krkovičku umyjeme, osušíme, nakrájame na tenšie plátky (môžeme zakúpiť už hotové plátky), tie na rezančeky. K mäsu pridáme marinádu z oleja a korenia. Dobre premiešame a uložíme do chladu na jednu hodinu, najlepšie cez noc.
- Kvalitnejšiu panvicu rozohrejeme. Keď je rozpálená, pridáme marinované rezančeky z bravčovej krkovičky, ktoré si prudko opečieme - ugrilujeme z každej strany, pokiaľ nebudú mať červenkastú farbu. Keď sú opečené z každej strany, sú hotové.
- Grilované rezance z bravčovej krkovičky sú vynikajúce do obľúbených zeleninových šalátov, hodia sa k prívarkom, cukete, rôznym smotanovým i zeleninovým omáčkam. Vyskúšajte, budete milo prekvapení. Dokonalá fajnová bravčová krkovička.
Tip na záver: Milujete cesnak? Do olejovej marinády pridajte aj roztlačený cesnak, približne 3 ks, podľa obľuby. Zdravý cesnak bravčovú krkovičku nádherne doladí.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte aj výborné rezance z bravčového karé na šťave