Najlepší krém na tortu a zákusky. Rýchly krém bez varenia. Vyskúšajte top recept z dielne kuchyne portálu Ženy v meste.

Najlepší krém na torty a zákusky - fotorecept kliknite

Najlepší krém na torty a zákusky. Výborný, chutný a zdravý krém na torty, zákusky, fantastický aj do ovocných pohárov. Neviete ako si ho pripraviť? Kuchyňa portálu Ženy v meste vám ponúka jednoduchý recept na chutnú plnku bez varenia. Úžasný tvarohový krém s čokoládou, ktorý si zamilujete. Sladké a zdravšie maškrtenie so značkou Ženy v meste.

Torta na oslavu a sviatočný stôl jednoducho patrí. Nemáte skúsenosti s pečením a chcete prekvapiť oslávenca, ale aj návštevu? Nech sa páči. Vyskúšajte overené recepty z dielne kuchyne portálu Ženy v meste.

Ako jednoducho upiecť bezlepkový korpus, ktorý sa zaručene podarí, osvedčená poleva Ganache, jednoduché recepty na skvelé torty. hotové za necelú hodinku. Stačí si už len vybrať. Ako novinku uvádzame jednoduchý a zdravý krém na torty a zákusky.

Radi varíte a pečiete podľa našich receptov? Dajte nám vedieť v komentároch pod receptami, alebo nám napíšte. Budeme naozaj veľmi radi. Všetky naše recepty pre vás pripravujeme s nadšením a láskou. Našou prioritou je, aby sa obľúbené pochúťky podľa našich  receptov podarili hneď na prvý krát, a chutilo vám všetkým. Ďakujeme, že nás čítate. Veľmi si to vážime.

Inšpirujte sa najlepšia veľkonočná torta, hrnčeková a jednoduchá

 

Lahodný čokoládovo-tvarohový krém na tortu bez varenia

  • Čas prípravy: 10 minút
  • Počet porcií: 1 torta s priemerom cca 25 cm, zákusok cca 30x40 cm

 

Najlepší krém na tortu a zákusky - ingrediencie

  • 100 ml šľahačková smotana (min. 30%)
  • 500 g jemný termizovaný tvaroh
  • 200 g tmavá čokoláda (min. 52 %, najlepšie 70%)
  • med podľa chuti (práškový cukor)

 

 

Najlepší krém na torty a zákusky. Foto - Nela

 

Krém na tortu a zákusky s čokoládou bez varenia - postup receptu

  1. Príprava nášho zdravého tvarohovo-čokoládového krému je úplne jednoduchá. Krém sa nevarí. Najprv rozpustíme čokoládu nad parou, necháme trochu vychladnúť. Šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha. Dávame pozor, aby sa nezrazila, nesmieme ju prešľahať. K smotane postupne zašľaháme jemný tvaroh.
  2. K tvarohovému krému postupne zašľaháme vlažnú čokoládu. Je dôležité, aby bola vlažná. Potom máme istotu, že sa pekne spojí  s tvarohovou hmotou. Vznikne nám úžasný, chutný, a aj zdravý krém, ktorý máme hotový za pár minút. Ak obľubujeme sladšie, zašľaháme roztopený med alebo aj práškový cukor.

Tip na záver: Čokoládový tvarohový krém je výborný nielen na torty a zákusky, výborne sa hodí aj do ovocných pohárov. Hotový krém z tvarohu a čokolády je vhodné dať do chladu na hodinu. Bude sa s ním nielen oveľa lepšie pracovať, prejdú aj chute. To je ale dobrota.

Dobrú zdravšiu chuť. 

 

 

Vybrali sme pre vás torta s parížskym krémom, jednoduchá a vynikajúca