Skvelé cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou. Recept na niečo rýchle, ľahké a bez mäsa. Urobte si cestoviny s čerstvým špenátom, paradajkami a syrom feta. Osvedčený recept.
Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou - fotorecept kliknite
Cestoviny u nás letia, menia sa len omáčky, ingrediencie, zeleninu alebo dvojaký syr strieda mäso. Tentoraz sme kúpili čerstvý mladý špenát, paradajky a syr feta. Kombinácia, ktorá zaručene osvieži.
Vyskúšajte aj tento osvedčený recept z kuchyne portálu Ženy v meste napríklad na obed cez týždeň, určite nebudete ľutovať.
Vyskúšajte aj recept na najlepšie fliačky so sladkou kapustou. Tradičný recept
Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou - ingrediencie
- cestoviny, trojfarebné alebo špaldové
- 4 veľké čerstvé paradajky
- 2 balíky mladého špenátu
- zeleninový vývar
- syr feta
- 3 cesnaky
- olivový olej
- soľ, korenie
Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou. Foto - Miriam Zsilleová
Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou recept - postup
- Na panvici rozohrejete olivový olej, pridáte nakrájané paradajky, posolíte a okoreníte. Po pár minutách pridáte zeleninový vývar a varíte, kým paradajky nezmäknú.
- Potom pridáte špenát a roztlačený cesnak a všetko zmiešate uvarenými cestovinami. Na tanieri ozdobíte nadrobeným syrom feta.
Dobrú chuť. 🍝
Vyskúšajte aj recept na rýchle a zdravé špagety