Dokonalá omeleta, jednoduchý recept ako pripraviť nadýchanú omeletu podľa jednoduchého receptu z dielne kuchyne portálu Ženy v meste.
Ako pripraviť nadýchanú a vláčnu omeletu - fotorecept kliknite
Ako pripraviť nadýchanú a vláčnu omeletu? Obľúbenú sestru hemendexu? Fantastické jedlo na raňajky, ale aj večeru. Nech sa páči. Jednoduchý recept aj pre začiatočníkov z dielne kuchyne portálu Ženy v meste.
Jednoduchá vaječná omeleta. Chcete, aby bola nadýchaná a vláčna? Neviete ako na to? My vám poradíme. Podrobný recept ako pripraviť skvelú omeletu z kuchyne portálu Ženy v meste sa rozhodne oplatí vyskúšať.
Naša kuchyňa varí pre vás všetkých. Či sú to klasické tradičné recepty, jedlá z mäsa, fit recepty, úžasné koláče, torty, zákusky, ale aj vynikajúce dobroty pre deti. Prajeme si, aby s našimi receptami začínali aj tí, ktorí ešte nikdy nevarili, a chceli by konečne začať. Zamilujte sa do našich chutných receptov. Varte s láskou a vášňou so značkou Ženy v meste. Dobrú chuť.
Vyskúšajte aj recept vynikajúca patizónová omeleta, jednoduchá a fit
Recept na omeletu, ako pripraviť nadýchanú a vláčnu omeletu
- Čas prípravy: 10 minút
- Počet porcíí: 1
Dokonalá vaječná omeleta - ingrediencie
- pre jednu osobu
- 2-3 ks vajcia
- 2 polievkové lyžice masla
- na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie
Ako pripraviť nadýchanú a vláčnu omeletu. Foto - Nela
Dokonalá omeleta, nadýchaná a vaječná - postup receptu
- Do menšej misky pridáme rozklepnuté vajcia, štipku soli a čierneho korenia.
- Čerstvé ochutené vajcia dobre vyšľaháme, pripravíme kvalitnejšiu panvicu.
- Na panvicu pridáme maslo, necháme trošku prehriať, malo by nám zavoňať.
- Na voňavé maslo ihneď vylejeme rozšľahané vajcia, necháme chvíľu zraziť.
- Zoberieme si varešku, ktorou omeletu poštucháme, takto bude nadýchaná.
- Potom necháme na miernom stupni pripiecť do zlatista. Omeletu sledujeme.
- Nakoniec ju opatrne obrátime a dopečieme. Trvá to krátko, aby ostala vláčna.
Tip na záver: Našu skvelú nadýchanú a vláčnu omeletu môžeme obložiť čerstvou zeleninou, a rýchle fit jedlo máme hotové za pár minút. Nezabúdame, maslo stačí iba trošku prehriať kvôli chuti, dávame veľký pozor, aby sa nepripálilo. Omeletu nepečieme pridlho, aby nebola suchá, ale ostala vláčna a šťavnatá.
Dobrú chuť.
Pripravili sme pre vás aj recept na najlepšiu obyčajnú praženicu, ktorú si zamilujete