Každý si rád niečo dobrého navarí. Lenže pokiaľ ste sa v kuchyni ocitli prvýkrát, budete potrebovať pomoc. A tú poskytne kuchárska kniha Kuchárka pre začiatočníkov. Vďaka nej si osvojíte základné recepty, po ktorých zistíte, že varenie je naozaj hračka aj pre menej skúsených kuchárov.
Kuchárka pre začiatočníkov - kliknite a kúpte knihu ONLINE
Ku každému jedlu dobre padne polievka. Nie každý ju však dokáže pripraviť tak, ako si ju pamätáme od našich starých mám. S kuchárskou knihou Babičkine polievky, omáčky a prívarky to už ale zvládnete.
Na 240 stranách získate recepty na jednoduché, ale aj náročnejšie polievky či omáčky. Nechýbajú mäsové či hubové polievky, ale aj návody ako pripraviť domáce rezance, fliačky či knedlíky.
Babičkine polievky, omáčky a prívarky - kliknite a kúpte knihu ONLINE
Hovorí sa, že vždy je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. A presne tento postup je najlepší aj pre začiatočníkov pri varení. Obrázková kuchařka pro začátečníky krok za krokem je totiž jediná publikácia na trhu, ktorá ukazuje prípravu jedál krok za krokom pomocou obrázkov. Okrem tradičných receptov na guláš či zemiakovú polievku v nej nájdete podorbné návody aj na rôzne druhy múčnikov. Všetko podľa obrázkov, je to jednoduché.
Obrázková kuchařka krok za krokem - kliknite a kúpte knihu ONLINE
Kuchárske knihy pre začiatočníkov
Aj muži sa chcú naučiť hýbať v kuchyni. Keď im však doma chýba gazdinka, ktorá by ich za sporákom usmernila, potrebujú hľadať pomoc inak. Kuchárska kniha Sám doma a hladoví však všetkých chlapov zachráni. Vďaka nej sa aj po celodennej drine budete do kuchyne tešiť. Nájdete v nej totiž jednoduché recepty, bez zložitých prísad, vďaka čomu sa stane z varenia poriadna zábava.
Sám doma a hladový - kliknite a kúpte knihu ONLINE
Pokiaľ si stále nie ste istí, ako postupovať pri príprave rezňov či palaciniek. Publikácia Veľká domáca kuchárka to napraví. Táto kuchárska kniha totiž obsahuje okrem 500 bohato ilustrovaných receptov aj vysvetlenia základných postupov varenia. Podrobne sa venuje chybám, ktoré začiatočníci v kuchyni neustále opakujú a zároveň ponúka aj tipy a rady ako sa im nadobro vyhnúť.
Veľká domáca kuchárka - kliknite a objednajte knihu ONLINE
Keď ste sa ocitli v kuchyni prvýkrát a nedarí sa vám pripraviť jedlo podľa receptu, tak kuchárska kniha Princíp varenia vás to naučí. Zákaldom tejto publikácie je popri návodoch na prípravu totiž ľuďom ukázať základnú myšlienku varenia pri rôznych receptoch. Aj vďaka tomu sa naučíte v kuchyni viac experimentovať a vaše jedlá budú konečne také ako od pravého šéfkuchára s praxou.
Princíp varenia - kliknite a objednajte knihu ONLINE
Popri základoch varenia či pečenia môžete časom objaviť ďalšiu sféru prípravy chutných jedál a tým sú kvalitne vyúdené suroviny. V kuchárskej knihe Všetko o údení nájdete presný návod na tento špecifický postup prípravy jedál.
Dozviete sa prehľadné informácie ako správne naložiť a vyúdiť mäso či akú teplotu na údenie zvoliť. Domáce klobásky či párky z vlastnoručne postavenej udiarni budú určite chutiť nielen vám, ale aj nečakanej návšteve.
Všetko o údení - kliknite a objednajte knihu ONLINE