Recept na piškótovú roládu
4. Upečené cesto na roládu (s papierom na pečenie) preložíme na čistý papier na pečenie a to papierom hore. Papier oddelíme od cesta. Piškótové bezlepkové cesto (z obrázkov) je pekné žlté, pretože som použila domáce vajíčka a zlatý klas s prírodnou vanilkou. Na cesto natrieme 1/3 tvarohovej plnky, poukladáme ľubovoľné ovocie - mrazené (nerozmrazujeme) alebo čerstvé. Potrieme 2/3 tvarohovej zmesi. Opatrne zvinieme. Pomáhame si papierom na pečenie. S papierom je lepšia manipulácia, aj keď ju prekladáme do chladu. Bezlepkové cesto je jemnučké, pracujeme s ním opatrne. Ak pri rolovaní praskne nevadí, plnka zakryje všetky nedostatky. So zvyšnou plnkou potrieme celú roládu. Foto - Nela